Nezaradené

Honor 9 – 2. časť

Honor 9 – 2. časť

Kvalitný displej je samozrejmou súčasťou každého lepšieho smartfónu. Model Honor 9, ktorý patrí pod čínskych výrobcov Huawei sa kvalitným displejom naozaj môže pochváliť. Patrí medzi Full HD displeje, ktorý zabezpečí výborné zobrazenie farieb a rovnako aj kontrast a jas. Táto novinka sa tiež môže pochváliť funkciou, ktorá počas letných slnečných dní zabezpečí pohodlné používanie smartfónu aj na slnku. Jas sa nastaví na maximum a tiež sa prestavia aj iné vlastnosti tak, aby používanie mobilného telefónu bolo naozaj bezproblémové. Kvalita rozlíšenia displeja sa nezmení ani pri iných pozorovacích uhloch. Naozaj za ničím nezaostáva.

To však nie je všetko čo sa týka displeja. Sú k dispozícií aj ďalšie funkcie ako napríklad ovládanie zariadenia v rukaviciach. Určite by sme mali spomenúť aj funkciu ochrany zraku. Tá je prispôsobená tak, že filtruje modré svetlo, ktoré najviac ničí náš zrak a spôsobuje unavovanie očí a odtieň displeja sa zmení mierne do žlta.

Čo by sme určite mali spomenúť je aj snímač odtlačku prstov, ktorý sa v porovnaní s ostatnými zariadeniami presunul zo zadnej strany na prednú. Tlačidlo, ktoré slúži ako snímač odtlačkov prstov tiež slúži ako tlačidlo domovskej obrazovky. Je veľmi spoľahlivé a presné.

Výkon a pamäť sú dôležitou súčasťou každého mobilu a tak ich spomeňme aj tu. Súčasťou tohto zariadenia je procesor Kirin 960. Operačná pamäť RAM má veľkosť 4GB a interné úložisko sa môže chváliť až 64GB. Honor 9 je prispôsobený aj pre náročných. Rýchlosť reakcií je naozaj obdivuhodná a to pri každej aktivite s mobilom, či už je to prehrávanie videí alebo prehliadaní webových stránok, používateľ bude naozaj spokojný.

Pri hraní graficky náročnejších hier sa môže zariadenie prehrievať, no nemal by to byť pri používaní žiadny problém. Neprehrieva sa do veľkej miery a hranie aj náročnejších hier si iste s týmto smartfónom užijete.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.